Plata
Cotizatiei.

Sunt disponibile 2 variante de plata: abonament lunar sau achitarea fiecarui antrenament.

inscrierea in club karate brasov

1. În ceea ce priveşte costul antrenamentelor(abonament/lună) acesta se va face conform sumei stabilite de către antrenor/instructor, preferabil în primele 10 zile ale fiecărei luni pentru luna în curs.

Micile întârzieri ocazionale trebuie comunicate trezorierului. Întârzierile mai mari trebuie aduse la cunoştinţa conducerii Clubului, dar nu trebuie să constituie un motiv pentru întreruperea unilaterală a participării la antrenamente. După data de 10 ale lunii în curs, pentru cine nu a plătit abonamentul acesta o va putea face, plătind cu o majorare de 50%. În cazul neplăţii, în luna următoare antrenorul/instructorul poate interzice intrarea la orele de curs decât după plata (în primul antrenament din lună) a abonamentului pe luna precedentă cu majorarea aferentă pentru cei care nu au plătit.

Pentru cine doreşte/optează să achite cotizaţia pentru fiecare antrenament (nu doreşte/optează pentru abonamentul lunar) costul este de 50 ron /antrenament plătibili la începutul antrenamentului.

2. În cazul în care două persoane din aceeaşi gospodărie (părinte-copil, soţ-soţie, fraţi) sunt membri ai clubului, al doilea va plăti doar jumătate din cuantumul cotizaţiei. Însuşirea sau nu a acestei reduceri rămâne la latitudinea beneficiarilor.

3. Antrenorii sunt scutiţi de plata cotizaţiei.

Experimenteaza Karate cu noi. Prima sedinta este GRATUITA.

Investeste in Tine! Investeste in educatia Copilului Tau!