Personal Training Karate

Antrenează-te 1 la 1 cu Sensei GIGI IGNĂTESCU, Maestru al Sportului în România, centură neagră, 5 DAN.
grupe karate copii
Incepatori, Nivel Mediu si Avansati
Aristide George Ignătescu
INSTRUCTOR dedicat
Aristide George Ignătescu
personal training karate brasov
participanti la antrenament
1
participanti maxim
minute antrenament
60
minute un antrenament
antrenamente lunare
8
antrenamente pe luna

Sensei Aristide Ignătescu

Incercati sa va formulati asteptari realiste, sa va straduiti sa va depasiti limitele, sa respectati regulile si mai ales sa va simtiti bine. Nicio activitate nu va fi eficienta daca este impusa si daca nu exista nici o afinitate inspre ea.

Daca iubiti ceea ce faceti si sunteti seriosi, veti obtine rezultate deosebite. Aceasta axioma se potriveste si activitatii in Karate. Ganditi-va bine care sunt motivele pentru care doriti sa studiati Karate, informati-va si lucrati pas cu pas pentru a va atinge scopurile.  

Gichin  Funakoshi, marele maestru spunea: "Karate incepe prin munca si perseverenta si se termina prin respect si modestie".

Deoarece sunt mai mult un practician (multa vreme sportiv de performanta) si mai putin un teoretician (desi sunt licentiat al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport) imi permit sa recomand ca pentru practicarea Karate-ului este absolut necesara insusirea principiilor fundamentale ce stau la baza invatarii si perfectionarii tehnicii acestui sport.

Principiile rezulta din practicarea sportului si caracterizeaza, in totalitate, aceasta activitate. Pornind de la un dinamism specific si ajungand la elemente de concentrare nervoasa, contractare sau relaxare, la valorificarea maxima a energiei, evidentiaza sfera larga de actiune asupra corpului omenesc a exercitiilor specifice efectuate. In urma practicarii sistematice a sportului Karate miscarile se automatizeaza, se formeaza reflexe si apare siguranta în executia procedeelor. Aceasta se completeaza cu stapanirea de sine aproape perfecta.

Sportul KARATE iti aduce urmatoarele beneficii: dinamismul, valorificarea energiei corpului, concentrarea nervoasa, contractarea, relaxarea, automatizarea miscarilor, stapanirea de sine si siguranta in executarea miscarilor.

Dojo-uri Antrenamente

Din totalul de 5 locații este activă doar 1 în această perioadă.
locatii sali antrenamente
dojo antrenamente karate

Colegiul Tehnic "Remus Radulet"

Brașov, Str. Zizinului nr.106 (Liceul Energetic Brașov / Colegiul Tehnic "Remus Răduleț" Brașov)
antrenamente karate zoom

Online Live

Pe Zoom, cu invitație și accept la fiecare sedință

Experimenteaza Karate cu noi. Prima sedinta este GRATUITA.

Investeste in Tine! Investeste in educatia Copilului Tau!