Membrii
Clubului.

Ce înseamnă să fii membru al clubului de karate Aiki Karate-Do Brașov.

informatii si regulament aiki karate do

1. Se face distincţia între absenţele motivate/anunţate, respectiv nemotivate/neanunţate.

2. Calitatea de membru al Clubului se pierde după trei luni de absenţă neanunţată. Aprobarea unei eventuale cereri de reînscriere se discută de la caz la caz, este condiţionată de acordul Consiliului Director şi de plata integrală a cotizaţiei pentru perioada de absenţă.

3. Membri ai clubului care, într-o anumită conjunctură, sunt siliţi să-şi reducă semnificativ frecvenţa la antrenamente sau să lipsească perioade mai îndelungate vor anunţa direct conducerea Clubului.

4. Persoanele care absentează motivat până la trei luni, dar doresc să-şi păstreze calitatea de membru, vor plăti integral cotizaţia pentru perioada de absenţă, într-o variantă de plată asupra căreia se convine de la caz la caz. În cazul unei absenţe anunţate de până la şase luni se va plăti jumătate din valoarea cotizaţiei lunare. Dacă durata absenţei depăşeşte şase luni, pe perioada respectivă se asumă starea de membru simpatizant.

5. Membri simpatizanţi, respectiv membri din străinătate ai Clubului au obligaţia de a achita o cotizaţie anuală în cuantum egal cu cel al unei cotizaţii lunare. În contul acestei cotizaţii, au acces la toate activităţile Clubului, ori de câte ori doresc şi pot.

Experimentează Karate cu noi. Prima ședință este GRATUITĂ.

Investeste in Tine!
Investeste in educatia Copilului Tau!