Grade, stagii
si examene.

Poti deveni bun, practicand Karate la un nivel superior.

informatii si regulament aiki karate do

1. Gradele obţinute anterior în cluburi ale Federaţiei Române de Karate sau aparţinând unor filiere (organizaţii) cu sistem tehnic asemănător sunt recunoscute, în sensul că nu trebuie confirmate prin examen; cu toate acestea, este posibil ca deţinătorul unui grad obţinut în alt club să fie solicitat să nu-şi poarte centura până când nu atinge standardul tehnic considerat corespunzător gradului său în acest club.

2. Examenele de grad până la 2 kyu inclusiv se susţin în cadrul clubului. Examenele pentru gradele de la 1 kyu în sus se susţin în principiu cu Comisia Naţională de Stil, în stagii regionale sau naţionale.

3. Intrarea în examene de grad la nivel de club, respectiv la nivele superioare se face strict la recomandarea şi cu aprobarea antrenorului/instructorului.

4. Susţinerea de examene de grad în alte organizaţii decât clubul propriu trebuie obligatoriu aprobate de antrenorul/instructorul principal. Recunoaşterea gradelor obţinute în alte organizaţii este la latitudinea antrenorului/instructorului şi depinde de măsura în care respectivul grad are acoperire tehnică conform standardelor organizatiei. În cazul gradelor de centură neagră, recunoaşterea este
de competenţa organizaţiei.

5. În principiu este permisă participarea la stagii de pregătire organizate în afara Organizaţiei/Federaţiei de afiliere, dar cu condiţia informării prealabile a conducerii.

6. Pentru participarea, altfel decât strict ocazională, la antrenamentele altui club de karate, indiferent de afilierea acestuia, trebuie obţinută aprobarea antrenorului/instructorului principal.

Experimenteaza Karate cu noi. Prima sedinta este GRATUITA.

Investeste in Tine! Investeste in educatia Copilului Tau!