CLUBUL NOSTRU

Istorie. Misiune. Filozofie. Promisiune.

  • Info rapid

    0721 212 617

Home Aiki

AIKI KARATE-DO Brasov

Asociatia Club Sportiv AIKI KARATE – DO Brasov, este ideea si initiativa unor practicanti pasionati de mai bine de 30 ani de arta “KARATE-DO”. Incepand cu anul 2002, s-a constituit acest club in care se practica karate stilul Shotokan, ceea ce transmitem mai departe si elevilor/sportivilor nostri.

Clubul Sportiv AIKI KARATE – DO are ca obiect de activitate desfasurarea activitatilor sportive de initiere si performanta in domeniul artelor martiale (KARATE SHOTOKAN). In cadrul clubului sunt organizate cursuri de Karate pentru incepatori, mediu, avansati si profesionisti (sportivi).

Antrenamentele sunt structurate pe grupe de varsta si nivel de pregatire, la amatori neexistand limite de varsta. Desi clubul are un palmares foarte bogat, cea mai mare activitate se desfasoara la nivel de copii si amatori. Activitatea sportiva indiferent de nivelul si intensitatea ei este o sursa permanenta de sanatate.

Ce spun elevii nostri

Mie imi place sa practic acest sport deoarece imi dezvolta multe calitati: rabdarea, pasiunea, hotararea, si nu in ultimul rand, o minte deschisa fata de tot ce e in jur. Ceea ce imi mai place la antrenamente este ca trebuie sa vad cum sunt cu adevarat si trebuie sa invat tot ce e mai bun din munca celorlalti, iar succesul nu pot sa-l ating singura.

Rusu Ciobanu Cristina

Pentru mine karatele este un sport interesant, cu multe reguli, este un sport care ajuta sa fim disciplinati si respectuosi. De asemenea, karatele ma ajuta sa ma pot apara in diferite situatii, daca este necesar. Antrenorii pe care ii avem ne invata foarte multe lucruri, pana la perfectiune, ne invata sa fim disciplinati, respectuosi si buni.

Neagu Iulia

Mie imi place mult sa vin la antrenamente pentru ca invat de fiecare data lucruri noi, invat sa fiu disciplinat si ma ajuta sa imi inving emotiile si sa fiu atent. Imi plac si antrenorii pentru ca ne sustin, atat la antrenamente cat si la competitii.

Rau Daniel

Pentru mine karate inseamna disciplina, sa invat sa ma port frumos, sa am curaj sa ma descurc si singur. Antrenorii sunt foarte buni, ma incurajeaza pe calea aceasta, imi ofera incredere si ma ajuta sa invat lucruri noi despre karate.

Dema Dragos

Karatele face parte din viata mea, ma ajuta sa fiu o persoana respectuoasa, curajoasa si sa imi inving temerile. La fel ca si antrenamentele, competitiile sunt importante pentru ca ma ajuta sa fiu din e in ce mai bun si sa imi stapanesc emotiile.

Croitoru Alexandru

Karatele ma ajuta sa invat sa am o atitudine corecta in viata, sa fiu disciplinata si responsabila. De asemenea, antrenamentele sunt un mod placut de a-ti consuma energia si in acelasi timp a-ti controla mintea, un exercitiu de atentie si autoevaluare. Antrenorii mei sunt foarte buni, sensei Gigi este cel mai sever dintre senseii mei, dar este pentru binele nostru, sensei Adrian este mai calm dar am invatat multe alaturi de el, iar sensei Oriana este intelegatoare si draguta, ne ajuta foarte mult sa progresam.

Milea Maria

Karate inseamna disciplina si corectitudine, este pentru mine un mod placut de a invata, de a-mi consuma energia, m-a ajutat sa am incredere in mine si sa ii respect pe cei mai mari in grad fata de mine, sunt mai disciplinat acum.

Belici Robert

misiune

“ Practicam karate pentru a dezvolta oameni cu semnificatie ”

Scopul meu si al colegilor mei este sa atragem cati mai multi practicanti, in special copii, pentru a-i ajuta sa se dezvolte sanatos si valoric.

Vrem sa te ajutam sa descoperi KARATE ca o oportunitate in care adaugam valoare oamenilor. Ea vine zilnic catre tine si mine, este in jurul nostru in fiecare zi, in care ne putem dezvolta pe noi insine, de a creste impreuna, oportunitatea de a face o diferenta prin abilitatile dezvoltate aici.

INVESTE IN TINE! INVESTESTE IN EDUCATIA COPILULUI TAU!

Vrei performanta? In fata ta vor fi campioni care te vor duce pe drumul spre succesul sportiv.

filozofie

Agream si dorim sa fim prieteni cu toti cei care practica un karate autentic si bazat pe principii fundamentale corecte.

Dorim sa aratam oamenilor interesati de karate, ca abordarea acestui domeniu este de actualitate pentru toti cei care au nevoie de o perspectiva, o cale, o oportunitate de educatie si dezvoltare a omului. Este simpla dar nu evidenta.

A – Atitudine Pozitiva
I – Integritate
K – Caracter
I – Implicare

“Scopul suprem in karate nu este in victorie sau infrangere, ci in perfectiunea caracterului practicantilor” - Ginchin Funakoshi (fondatorul karate-ului)

instructor gigi ignatescu

Sensei

Gigi Ignatescu

Profesor - Antrenor. Maestru al sportului. Multiplu campion national si international. Centura Neagra 4 DAN.

promisiune

“Fiecare va gasi ceea ce va cauta”

Alaturi de noi, ai acces la toate formele de pregatire din acest domeniu: agrement, amator si profesionist.

Daca esti interesat de cariera in acest domeniu, ai posibilitatea reala prin intermediul clubului sa participi la cele mai semnificative si importante evenimente din acest domeniu.

Suntem adeptii unui karate modern, actual prin adaptarea metodelor de pregatire la cerintele si timpul prezent cat si a karate-lui traditional prin caracterul educational formator despre principii si valori fundamentale care stau la baza si alcatuiesc acest sistem.

4

Sali de
antrenament
-

4

Instructori
dedicati
-

8

Tipuri de
clase si grupe
-

CONTACTEAZA-NE